Название документа
  • Бебиплант 5 г №10 саше

Торговое название: ДОБАВКА ДІЄТИЧНА БЕБІПЛАНТ (BEBIPLANT)
GTIN: 4820005161959
Производитель: ІНТЕРХІМ Товариство з додатковою відповідальністю , Україна
Кол-во в упаковке: 10
Код Морион: 412570
Упаковка: Порошок для орального розчину по 5 г у саше.По 10 або 16 саше у пачці.
Состав: 1 саше містить глюкозу безводну, лактози моногідрат, екстракт фенхелю (Foeniculum vulgare) - 250 мг, олію фенхелю* (з мінімальним вмістом анетолу 0,5 мг та фенхону 0,2 мг) — 2,4 мг.*входить до складу екстракту фенхелю, що містить олію фенхелю
Показания: За рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки з метою попередження та полегшення кольок у немовлят, усунення дискомфорту з боку травного тракту, який проявляється надмірним газоутворенням, спазмами кишечника.
Противопоказания: Не використовувати як замінник збалансованого харчування та здорового способу життя.Не рекомендується застосовувати при цукровому діабеті, вагітним. Перш ніж застосовувати дієтичну добавку, слід порадитися з лікарем при гіперглікемії, глюкозурії, глікогенозах, встановленій непереносимості деяких цукрів. Через вміст лактози та глюкози БЕБІПЛАНТ не рекомендується застосовувати дітям з галактоземією, лактазною недостатністю або синдромом порушення всмоктування глюкози/галактози (зниження всмоктування глюкози чи галактози у слизовій оболонці тонкого кишечника).Можлива індивідуальна підвищена чутливість до складових компонентів дієтичної добавки. При виникненні небажаних явищ під час застосування дієтичної добавки слід проконсультуватися з лікарем.
Форма выпуска: Порошок в cаше
Дозировка: 5 г

Бебиплант 5 г №10 саше купить по низкой цене на ASUSHIT.COM ✈ Доставка лекарств ✴️ По всему миру.

Характеристики
GTIN 4820005161959
Дозировка 5 г
Код Морион 412570
Показания За рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки з метою попередження та полегшення кольок у немовлят, усунення дискомфорту з боку травного тракту, який проявляється надмірним газоутворенням, спазмами кишечника.
Производитель ІНТЕРХІМ Товариство з додатковою відповідальністю , Україна
Противопоказания Не використовувати як замінник збалансованого харчування та здорового способу життя.Не рекомендується застосовувати при цукровому діабеті, вагітним. Перш ніж застосовувати дієтичну добавку, слід порадитися з лікарем при гіперглікемії, глюкозурії, глікогенозах, встановленій непереносимості деяких цукрів. Через вміст лактози та глюкози БЕБІПЛАНТ не рекомендується застосовувати дітям з галактоземією, лактазною недостатністю або синдромом порушення всмоктування глюкози/галактози (зниження всмоктування глюкози чи галактози у слизовій оболонці тонкого кишечника).Можлива індивідуальна підвищена чутливість до складових компонентів дієтичної добавки. При виникненні небажаних явищ під час застосування дієтичної добавки слід проконсультуватися з лікарем.
Состав 1 саше містить глюкозу безводну, лактози моногідрат, екстракт фенхелю (Foeniculum vulgare) - 250 мг, олію фенхелю* (з мінімальним вмістом анетолу 0,5 мг та фенхону 0,2 мг) — 2,4 мг.*входить до складу екстракту фенхелю, що містить олію фенхелю
Торговое название ДОБАВКА ДІЄТИЧНА БЕБІПЛАНТ (BEBIPLANT)
Форма выпуска Порошок в cаше

Reviews Бебиплант 5 г №10 саше

5 Rating 1 Reviews

Quality
Speed
Delivery
Performance
Price

Бебиплант 5 г №10 саше

  • Код товара: 1005449
  • Дата регистрации : 11.09.2024
    Количество продуктов : 25532
    Top Rated Seller


  • На складе

  • Ready to ship
  • $20.87


Рекомендуемые товары

Теги: Медикаменты, Препараты для желудочно-кишечного тракта, Препараты от дисбактериоза

Последние просмотренные

реклама

Модули для Opencart