Название документа
  • Limzer No. 30 of the capsule

Active ingredient:
omeprazolum Trade name: L_mzer
GTIN: 8850769016093
Producer: _NVENT_A HELSCARE Pvt Ltd, _nd_ya
Packaging: the Quantity Capsules
in packing: 30
ATC/ATX Code: A02B C51 ** M_zhnarodne's
naymenuvannya: Comb drug
Packing: Strip
Ingredients: 1 capsule to m_stit to omeprazolum 20 mg, a domperidona of 30 mg
of the Indication: L_kuvannya virazkovo ї hvorob a shlunka і dvanadtsyatipat ї guts in raz_ v_dsutnost_ Helicobacter pylori, an upov_lnena evakuats_ya to a vm_st a shlunka, gastroparez, a reflux-ezofag_t, a funkts_onalna dispeps_ya.
of the Contraindication: Protipokazany L_mzer: hvory z_ I vstanovlenoit a p_dvishchena chutliv_styu to the drug Abo to dopom_zhny rechovin; hvory z prolactin - a secretory pukhlina of a g_pof_z (I prolaktinomoit); hvory z heavy Abo pom_rny porushennyam funkts і ї pech_nka that salmons (miracles. rozd_l "Osoblivost_ zastosuvannya"); hvory z v_domy podovzhennyam _nterval_v sertsevo ї prov_dnost і, zokrema of QTc, hvory z_ znachny porushennyam to balance elektrol_t_v Abo z fonovy hvoroba sertsya, such yak of a zast_yn of a sertsev nedostatn_st (miracles. rozd_l "Osoblivost_ zastosuvannya"); hvory z I pech_nkovoit nedostatn_styu; yakshcho stimulyats_ya rukhovo ї funkts і ї a shlunka to a mozha quarrystone I nebezpechnoit, napriklad, at shlunkovo-kishkov_y krovotech і, mekhan_chn_y neprokh_dnost_ Abo perforats і ї; to the protipokazena to the odnochayena zastosuvannya to a ketokonazol, eritrom_tsin of Abo _nshy silnod_yuchy _ng_b_tor_v CYP3A4; to the protipokazena to the odnochayena zastosuvannya l_karsky zasob_v, yak_ podovzhuyut _ntervat QT, such a yak flukonazol, eritrom_tsin, _trakonazol, more perorally ketokonazol, posakonazol, ritonav_r, sakv_nav_r, telaprev_r, vorikonazol, klaritrom_tsin, am_odaron, tel_trom_tsin (miracles. that "Osoblivost_ zastosuvannya" "Vza¾mod_ya z _nshy l_karsky zasoba that _nsh_ conduct rozd_l vza¾mod_y").
Morion Code: 132919
of L_karsk form: To capsule No. 30 (10x3), No. 100 (10x10), No. 14 (14x1) at strips
Pharmacological group: Zasob for l_kuvannya kislotozalezhny stan_v. ATX A02 code.

Limzer No. 30 capsules to buy

at the low price of ASUSHIT.COM ✈ Delivery of drugs ✴️ Worldwide.

Characteristics
Active ingredient omeprazolum
ATC/ATX code A02B C51 **
Contraindications Protipokazany L_mzer: hvory z_ I vstanovlenoit a p_dvishchena chutliv_styu to the drug Abo to dopom_zhny rechovin; hvory z prolactin - a secretory pukhlina of a g_pof_z (I prolaktinomoit); hvory z heavy Abo pom_rny porushennyam funkts і ї pech_nka that salmons (miracles. rozd_l "Osoblivost_ zastosuvannya"); hvory z v_domy podovzhennyam _nterval_v sertsevo ї prov_dnost і, zokrema of QTc, hvory z_ znachny porushennyam to balance elektrol_t_v Abo z fonovy hvoroba sertsya, such yak of a zast_yn of a sertsev nedostatn_st (miracles. rozd_l "Osoblivost_ zastosuvannya"); hvory z I pech_nkovoit nedostatn_styu; yakshcho stimulyats_ya rukhovo ї funkts і ї a shlunka to a mozha quarrystone I nebezpechnoit, napriklad, at shlunkovo-kishkov_y krovotech і, mekhan_chn_y neprokh_dnost_ Abo perforats і ї; to the protipokazena to the odnochayena zastosuvannya to a ketokonazol, eritrom_tsin of Abo _nshy silnod_yuchy _ng_b_tor_v CYP3A4; to the protipokazena to the odnochayena zastosuvannya l_karsky zasob_v, yak_ podovzhuyut _ntervat QT, such a yak flukonazol, eritrom_tsin, _trakonazol, more perorally ketokonazol, posakonazol, ritonav_r, sakv_nav_r, telaprev_r, vorikonazol, klaritrom_tsin, am_odaron, tel_trom_tsin (miracles. that "Osoblivost_ zastosuvannya" "Vza¾mod_ya z _nshy l_karsky zasoba that _nsh_ conduct rozd_l vza¾mod_y").
GTIN 8850769016093
Indications L_kuvannya virazkovo ї hvorob a shlunka і dvanadtsyatipat ї guts in raz_ v_dsutnost_ Helicobacter pylori, an upov_lnena evakuats_ya to a vm_st a shlunka, gastroparez, a reflux-ezofag_t, a funkts_onalna dispeps_ya.
International name Comb drug
Medicinal form To capsule No. 30 (10x3), No. 100 (10x10), No. 14 (14x1) at strips
Morion code 132919
Pharmacological group Zasob for l_kuvannya kislotozalezhny stan_v. ATX A02 code.
Producer _NVENT_A HELSCARE Pvt Ltd, _nd_ya
Release form Capsules
Structure 1 capsule to m_stit to omeprazolum 20 mg, a domperidona of 30 mg
Trade name L_mzer

Reviews Limzer No. 30 of the capsule

5 Rating 1 Reviews

Quality
Speed
Delivery
Performance
Price

Limzer No. 30 of the capsule

  • Product Code: 1008099
  • Registration Date : 11/09/2024
    Number Of Products : 25532
    Top Rated Seller


  • In Stock

  • Ready to ship
  • $27.72


Related Products

Tags: Medicines, Drugs for digestive tract

Last Viewed

Модули для Opencart